Punem laptele intr-o craticioara impreuna cu zaharul,batonul de vanilie(esenta de vanilie) si un praf de scortisoara.Lasam la foc mic si amestecam continuu pana se topeste zaharul.(aprox.5min;sa nu ajunga sa fiarba). Adaugam orezul spalat (in vreo 3 ape) si din momentul in care incepe sa fiarba se lasa la foc mic 20-25min amestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca.Dupa acest timp se opreste focul si se lasa sa se raceasca.Se pune intr-un bol si se decoreaza cu un praf de scortisoara si putina coaja de lamaie rasa.Se serveste rece de la frigider.(mie imi place cu gem pe deasupra:))Sper sa va placa.POFTA BUNA!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii