Punem laptele intr-o craticioara impreuna cu zaharul,batonul de vanilie(esenta de vanilie) si un praf de scortisoara.Lasam la foc mic si amestecam continuu pana se topeste zaharul.(aprox.5min;sa nu ajunga sa fiarba). Adaugam orezul spalat (in vreo 3 ape) si din momentul in care incepe sa fiarba se lasa la foc mic 20-25min amestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca.Dupa acest timp se opreste focul si se lasa sa se raceasca.Se pune intr-un bol si se decoreaza cu un praf de scortisoara si putina coaja de lamaie rasa.Se serveste rece de la frigider.(mie imi place cu gem pe deasupra:))Sper sa va placa.POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii