1. Se pun 500 ml lapte la fiert impreuna cu 2 batoane de scortisoara.Dupa ce a dat in clocot, se stinge focul, se acopera si se lasa 10-15 minute sa infuzeze.
2. Se scot batoanele de scortisoara si se adauga lapetele condensat si orezul.Se fierbe totul la foc mic, amestecand din cand in cand, pana orezul s-a umflat, 30-40 minute.
3. Se ia cratita de pe foc si se adauga esenta.Se imparte orezul in boluri mai mici.
4. Se caramelizeaza 100 gr zahar.Se toarna zahar caramelizat peste fiecare portie de orez, apoi se presara cu scortisoara macinata si se serveste.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii