Fierbem piestele in apa, cind e gata il scoatem si oprim 800 ml de supa de la peste. Pestele il curatim de piele si oase si il lasam bucati mai grosute. Taiem ceapa si usturoiul si le prajim in ulei de masline. Adaugam prazul taiat rondele. Prajim bine si adaugam vinul. Lasam sa scada, adaugam pulpa de rosii fara piele si seminte taiate in cuburi. Punem si orezul, saram si piperam. Turnam si supa in care a fiert pestele si lasam sa fiarba 10 min. Adaugam si pestele si mai lasam sa fiarba 3-4 min. Se serveste presarat cu petrunjel tocat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii