autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Orez cu peste

Autor: olga ciumasu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 28 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olga ciumasu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 28 iunie 2008

Ingrediente
800 gr de pieste bacalhau, 1 ciapa, 1 catel de usturoi, 100 ml de ulei de masline, 150 gr de praz, 100 ml de vin alb, 1 lingura pulpa de rosii, 2 rosii, 300 gr de orez, 2 linguri de patrunjel tocat,apa sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Fierbem piestele in apa, cind e gata il scoatem si oprim 800 ml de supa de la peste. Pestele il curatim de piele si oase si il lasam bucati mai grosute. Taiem ceapa si usturoiul si le prajim in ulei de masline. Adaugam prazul taiat rondele. Prajim bine si adaugam vinul. Lasam sa scada, adaugam pulpa de rosii fara piele si seminte taiate in cuburi. Punem si orezul, saram si piperam. Turnam si supa in care a fiert pestele si lasam sa fiarba 10 min. Adaugam si pestele si mai lasam sa fiarba 3-4 min. Se serveste presarat cu petrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Orez cu peste pane

Orez cu peste pane

Orezul l-am preparat astfel: -am curatat legumele, le-am taiat apoi le-am calit putin cu ulei peste

18 voturi    4 comentarii
3h
Mancaruri cu peste
Orez cu peste (Peixe com arroz)

Orez cu peste (Peixe com arroz)

Spalam legumele si taiem in bucati potrivite, taiem in cuburi carnea curata fara pielita si oase

16 voturi    10 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 800 gr de pieste bacalhau
  • 1 ciapa
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml de ulei de masline
  • 150 gr de praz
  • 100 ml de vin alb
  • 1 lingura pulpa de rosii
  • 2 rosii
  • 300 gr de orez
  • 2 linguri de patrunjel tocat,apa sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de olga ciumasu
Salata

Salata

Limba fiarta, carnea presata si castravetii se taie pai, iar ouale si sirul se taie cuburi. Se amesteca

1 vot    4 comentarii
30 min
Salate reci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Rulouri de peste cu vinete