autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Orez cu peste

Autor: olga ciumasu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 28 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olga ciumasu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 28 iunie 2008

Ingrediente
800 gr de pieste bacalhau, 1 ciapa, 1 catel de usturoi, 100 ml de ulei de masline, 150 gr de praz, 100 ml de vin alb, 1 lingura pulpa de rosii, 2 rosii, 300 gr de orez, 2 linguri de patrunjel tocat,apa sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Fierbem piestele in apa, cind e gata il scoatem si oprim 800 ml de supa de la peste. Pestele il curatim de piele si oase si il lasam bucati mai grosute. Taiem ceapa si usturoiul si le prajim in ulei de masline. Adaugam prazul taiat rondele. Prajim bine si adaugam vinul. Lasam sa scada, adaugam pulpa de rosii fara piele si seminte taiate in cuburi. Punem si orezul, saram si piperam. Turnam si supa in care a fiert pestele si lasam sa fiarba 10 min. Adaugam si pestele si mai lasam sa fiarba 3-4 min. Se serveste presarat cu petrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 800 gr de pieste bacalhau
  • 1 ciapa
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml de ulei de masline
  • 150 gr de praz
  • 100 ml de vin alb
  • 1 lingura pulpa de rosii
  • 2 rosii
  • 300 gr de orez
  • 2 linguri de patrunjel tocat,apa sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de olga ciumasu
Salata

Salata

Limba fiarta, carnea presata si castravetii se taie pai, iar ouale si sirul se taie cuburi. Se amesteca

1 vot    4 comentarii
30 min
Salate reci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de Pangasius cu cartofi la cuptor