autor:

Alice85

» » Mancaruri cu peste

Orez cu piept de pui.si rosii.

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 24 ianuarie 2010

Ingrediente
150 de orez ,1 piept de pui, rosi decojite,5 linguri de ulei de masline,sare ,piper,colorant alimentar sau sofran.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

11 voturi

Mod de preparare

Dezosam ,spalam si taiem in bucatele pieptul.Rumenim in uleiul de masline,apoi adaugam rosiile taiate si ele in bucatele marisoare ,adaugam sare piper si sofran si lasam 5 minute la foc mic dupa care punem orezul spalat si acoperim cu apa calda si lasam la fiert timp de 20 de minute aproximativ. Acompaniem cu o salata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu piept de pui.si rosii." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Hering marinat cu legume

Hering marinat cu legume

Se curata heringul (capul si aripioarele se arunca) si se spala cu apa rece si se pune la congelat.

51 voturi    12 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Surpriza din Vulcanul Arenal

Surpriza din Vulcanul Arenal

Se iau fileurile de peste si se taie sa aiba lungimea maxima de 6cm(lungime si latime sub forma de

4 voturi    5 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • lumi

    lumi (Chef de cuisine):

    eu prepar astfel:calesc pieptul de pui(taiat fasiute),il dau deoparte,fac sosul si pun si usturoi,apoi fierb orezul si pui la sfarsit deasupra sau langa pieptul si sosul Altfel iti iese cam terciuit!

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    alinutza (Maestru bucatar) , 26 februarie 2010

    mi`a ieshit foarte buna macarica! dar , fara shofran

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    Este bun si cu marar mac myra.............mersi Valentina.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    Imi place tare mult...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Foarte bun,doar ca eu nu pun sofran,imi place asa alb si cu mult marar........

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Şi mie îmi place orezul mai fiert, pentru asta eu bag totul la cuptor, până orezul se umflă bine. Reţeta este foarte bună şi fiecare o adaptează cum îi place!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      mersi pt comentarii si opinii.

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Reteta este perfecta,numai ca dupa ce s-a pus orezul se mai lasa la fiert pana se desface bobul(pe jumatate fiert)dupa care se stinge focul.Se mai lasa 5-10 minute cu capacul pus,dupa care se poate servi!asa procedez eu la toate mancarurile in care se pune orez sau orez ca si garnitura.GUSTURILE NU SE DISCUTA:unora le place orezul bine fiert iar altora "bob cu bob"!Oricum ai votul meu pentru ca imi place aceasta reteta sa o prepar si e delicioasa!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Cred ca e foarte bun.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

11 voturi

Ingrediente

  • 150 de orez ,1 piept de pui, rosi decojite,5 linguri de ulei de masline,sare ,piper,colorant alimentar sau sofran.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

14 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

alinutza (Maestru bucatar)

mi`a ieshit foarte buna macarica! dar , fara shofran

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa