Ceapa se toaca si se caleste in 50 ml ulei Se adauga lingurita de vegeta si prazul taiat in bucati de aprox 1-2cm. Se calesc la foc mic, acoperit si dupa vreo 10 min se adauga 1 cana de apa si se fierbe 20min. Se adauga orezul care anterior a fost bine spalat si doua cani de apa fierbinte, se amesteca, se adauga foaia de dafin si se fierbe la foc min pt aprox 30-40 min. Daca se opteaza pentru piper boabe, acesta se adauga odata cu dafinul. Piperul macinat se adauga aproape de final.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii