Ceapa se toaca si se caleste in 50 ml ulei Se adauga lingurita de vegeta si prazul taiat in bucati de aprox 1-2cm. Se calesc la foc mic, acoperit si dupa vreo 10 min se adauga 1 cana de apa si se fierbe 20min. Se adauga orezul care anterior a fost bine spalat si doua cani de apa fierbinte, se amesteca, se adauga foaia de dafin si se fierbe la foc min pt aprox 30-40 min. Daca se opteaza pentru piper boabe, acesta se adauga odata cu dafinul. Piperul macinat se adauga aproape de final.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii