Pieptul de pui se fierbe cu morcovul curatat si taiat in lungime plus mazarea si porumbul, daca sunt congelate. In apa se adauga sare si un varf de cutit de colorant alimentar. Orezul se spala si se pune la fiert cu putin colorant alimentar (la 1 cana de orez 2 de apa) cu sare si 2 linguri de ulei. Cand apa a sczut aproape de tot se cobara focul la minim si se acopera orezul cu o folie de aluminiu si un capac. Dupa 10-12min se descopera si se adauga alta lingura de ulei si se amesteca. Se acopera iar si se mai lasa 10-15 min. Cand pieptul este fiert, se scoate din apa cu morcovii daca sunt fierti si mazarea si porumbul. Morcovii se toaca marunt cubulete, iar pieptul se desface in parti fine tip lianas(fasii). Intr-o tigaie se incalzeste ulei si se adauga ceapa taiata solzi de peste, ardeiul in rondele, morcovul, mazarea si porumbul totul se lasa sa se caleasca putin. Cand s-a imuiat ceapa, se adauga pieptul de pui desfacut. Se invarte de cateva ori 2-3 min si totul se toarna peste orez. Se amesteca totul si se mai adauga sare daca este nevoie. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii