Pieptul de pui se fierbe cu morcovul curatat si taiat in lungime plus mazarea si porumbul, daca sunt congelate. In apa se adauga sare si un varf de cutit de colorant alimentar. Orezul se spala si se pune la fiert cu putin colorant alimentar (la 1 cana de orez 2 de apa) cu sare si 2 linguri de ulei. Cand apa a sczut aproape de tot se cobara focul la minim si se acopera orezul cu o folie de aluminiu si un capac. Dupa 10-12min se descopera si se adauga alta lingura de ulei si se amesteca. Se acopera iar si se mai lasa 10-15 min. Cand pieptul este fiert, se scoate din apa cu morcovii daca sunt fierti si mazarea si porumbul. Morcovii se toaca marunt cubulete, iar pieptul se desface in parti fine tip lianas(fasii). Intr-o tigaie se incalzeste ulei si se adauga ceapa taiata solzi de peste, ardeiul in rondele, morcovul, mazarea si porumbul totul se lasa sa se caleasca putin. Cand s-a imuiat ceapa, se adauga pieptul de pui desfacut. Se invarte de cateva ori 2-3 min si totul se toarna peste orez. Se amesteca totul si se mai adauga sare daca este nevoie. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii