Orez cu sos

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g orez
  • un borcan bulion
  • piper
  • o foaie de dafin
  • 300g carne tocata(porc sau vita)
  • un cubulet knorr
  • doua cepe micute
  • un ardel(rosu sau verde)
  • ulei.

Mod de preparare

Se fierbe orezul cu un pic de sare, separat se face salsa.

Se curata ceapa,se toaca marunt si se pune la prajit. Cand e putin prajita, se adauga ardelul si el taiat marunt,dupa 5 min se adauge si carnea tocata,piperul,foaia de defin si cubuletul de knorr. Se amesteca toate si se lasa la foc redus. Dupa ce e aproape gata se pune bulionul.se mai lasa inca 5 min, si se da deoparte.

Se serveste pe un platou, se pune mai intai orezul dupa care se pune sosul,se orneaza cu patrunjel tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor