Orezul se fierbe in apa cu sare. La 250 de gr.orez e nevoie de 500 ml. de apa pentru ca orezul basmati fierbe mai greu.nuca se prajeste in cuptor 10 minute la foc mediu ,iar stafidele se pun in apa fierbinte sa se inmoaie.orezul se fierbe 25 de minute, iar daca mai trebuie adaugata apa se pune doar apa fierbinte .Se ia orezul de pe foc si se lasa sa stea 20 de minute cu un capac pe oala. Dupa 20 de minute se pun nucile si stafidele si se amesteca. Se poate folosi ca si garnitura la snitele de pui sau pulpe de pui cu susan.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii