autor:

DenyS

» » Mancaruri cu peste

Orez in doua culori

Autor: DenyS (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iulie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DenyS (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iulie 2013

Ingrediente
- 1 cana orez (biologic), - 1 borcan (conserva) mazare si morcov baby, - 100 g spanac proaspat, - 200 g creveti cu pesto, - 2 linguri ulei masline, - oregano, - piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala orezul si se pune la calit in 2 linguri ulei pana devine auriu. Se adauga mazarea si morcovul si se amesteca impreuna pentru 1-2 minute. Se adauga apa si se lasa la fiert. Intre timp, se adauga condimentele si la final frunzele de spanac. Se lasa la fiert verificandu-se mereu cantitatea de apa pentru a nu se prinde. Spre final, se adauga crevetii si se mai lasa la foc potrivit circa 10 minute.
Acesta este un fel de mancare sanatos, usor si care place ochiului :-). Se poate prepara mai picant sau potrivit, in functie de preferinte.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez in doua culori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius pane

Pangasius pane

bucatile de pangasius le taiem cam cat o jumatate de palma si le condimentam. pentru sos ai nevoie

5 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
PESTE RASOL

PESTE RASOL

Pestele intreg se curata,se spala si se taie bucati potrivite.Daca folositi file de peste,doar

31 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 1 cana orez (biologic)
  • - 1 borcan (conserva) mazare si morcov baby
  • - 100 g spanac proaspat
  • - 200 g creveti cu pesto
  • - 2 linguri ulei masline
  • - oregano
  • - piper

Raporteaza reteta

Retete
de DenyS
Spanakopita

Spanakopita

Se pun frunzele de spanac la fiert in apa cu sare. Intre timp se curata ceapa, usturoiul si sa calesc

12 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu pui, ciuperci si branza

Placinta cu pui, ciuperci si branza

Se taie ceapa si se caleste in 2 linguri ulei. Cand devine aurie, se adauga cipuercile spalate si

8 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Supa cu somon

Supa cu somon

Am incercat aceasta supa in Helsinki si mi s-a parut extrem de gustoasa, satioasa si potrivita pentru

5 voturi    2 comentarii
40 min
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Dorada Sambar