Se taie in cubulete toate legumele. Se incinge uleiul de masline (la foc puternic) si se prajesc toate legumele aici pana prind un pic de culoare. Se dau deoparte de pe foc.
Separat se bat ouale si se prepara o omleta (media gatita), dupa care se taie in bucatele.
Orezul se pune la fiert in apa. La un vas de orez se adauga 2 vase de apa. Se pune putin ulei de masline, iar cand este incins se adauga orezul, se gratineaza putin dupa care se adauga apa si delicat. Cand este gata se ia de pe foc, se amesteca cu legumele calitye si cu omleta, se lasa inca cateva minute pe foc, se adauga sos de soia, sare (si aceeasi cantitate de zahar cata de sare), piper si condimente dupa gustul fiecaruia.
Se serveste cald, ca garnitura pentru carne la gratar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii