Se taie in cubulete toate legumele. Se incinge uleiul de masline (la foc puternic) si se prajesc toate legumele aici pana prind un pic de culoare. Se dau deoparte de pe foc.
Separat se bat ouale si se prepara o omleta (media gatita), dupa care se taie in bucatele.
Orezul se pune la fiert in apa. La un vas de orez se adauga 2 vase de apa. Se pune putin ulei de masline, iar cand este incins se adauga orezul, se gratineaza putin dupa care se adauga apa si delicat. Cand este gata se ia de pe foc, se amesteca cu legumele calitye si cu omleta, se lasa inca cateva minute pe foc, se adauga sos de soia, sare (si aceeasi cantitate de zahar cata de sare), piper si condimente dupa gustul fiecaruia.
Se serveste cald, ca garnitura pentru carne la gratar.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii