Se pune la fiert puiul impreuna cu legumele(in afara de rosii),sare si piper.Dupa ce a fiert se scoate si se lasa la racit.Se pune intro oala ulei de masline la incins 2-3 min.la foc mic.Dupa racire puiul se curata de pielita si oase,carnea asa obtinuta se caleste in uleiul de masline deja incins.Se strecoara peste carnea de pui zeama obtinuta din fierbere si se adauga concentratul de gaina.Rosiile se decojesc si se dau pe razatoare,adaugandu-se peste fiertura.Se lasa 10-15 min. la foc mic.Se adauga si usturoiul dat pe razatoare si patrunjelul tocat marunt,lasandu-se la foc mediu 5 min.Se poate servi cu garnitura de piure sau orez.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii