Ostropel de pui à la Ana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ostropel de pui à la Ana

Ingrediente

  • - o ceapa marisoara sau doua mai mici
  • - o jumatate piept de pui(sau orice alta carne)
  • - 4-5 catei de usturoi
  • - 4-5 ciuperci (optional)
  • - 7-8 rosii potrivite
  • - un ardei gras
  • - 5 linguri de vin rosu
  • - 3 lingurite faina
  • - patrunjel
  • - sare si piper

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei incins.

Apoi se adauga ardeiul taiat marunt si ciupercile taiate felii. Se adauga faina si se amesteca bine

Cand ceapa este calita se adauga puiul taiat bucati. Adaugati sare si piper dupa gust.

Intre timp opariti rosiile in apa fiarta. Cand sa crapat coaja se scot din apa se curata si se paseaza cu o furculita. Se adauga peste ceapa cu puiul, apoi adaugati vinul si lasati sa fiarba la foc mic.

Cand puiul este gata se taie usturoiul marunt si se adauga peste sos. Se mai lasa pe foc inca 15-20 minute. La final se adauga patrunjelul tocat marunt.

Serviti cu piure de cartofi.

POFTA BUNA!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise