Pulpele se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia si marar. Se aseaza intr-o tava, se pune apa si vinul si se da la cuptor. Cand carnea este rumenita se adauga rosiile taiate cubulete si se mai da la cuptor pana cand aceste se inmoaie. Se scoate tava din cuptor si cu ajutorul unei furculite se paseaza cubuletele de rosii. Se adauga un catel de usturoi taiat si un mujdei de usturoi preparat din 6-7 catei de usturoi zdrobiti, la care se adauga putina sare, putin ulei si se freaca bine ca la maioneza iar apoi se dilueaza cu putina apa. Se mai da la cuptor cateva minute, pana cand sosul scade apoi se scoate tava si se aromeaza cu verdeata. Se serveste cald cu mamaliguta sau alaturi de o garnitura.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii