autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Ostropel din carne de pui

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Ingrediente
-8 buc pulpe superioare de pui, -3-4 rosii (eu am folosit rosii cherry), -200 ml vin alb sec, -1 cana apa, -sare, piper, -boia, -marar uscat, -7-8 catei de usturoi, -patrunjel, -ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Pulpele se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia si marar. Se aseaza intr-o tava, se pune apa si vinul si se da la cuptor. Cand carnea este rumenita se adauga rosiile taiate cubulete si se mai da la cuptor pana cand aceste se inmoaie. Se scoate tava din cuptor si cu ajutorul unei furculite se paseaza cubuletele de rosii. Se adauga un catel de usturoi taiat si un mujdei de usturoi preparat din 6-7 catei de usturoi zdrobiti, la care se adauga putina sare, putin ulei si se freaca bine ca la maioneza iar apoi se dilueaza cu putina apa. Se mai da la cuptor cateva minute, pana cand sosul scade apoi se scoate tava si se aromeaza cu verdeata. Se serveste cald cu mamaliguta sau alaturi de o garnitura.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura cu pulpa de porc si carnati

Friptura cu pulpa de porc si carnati

Bucata de carne spalata o punem intr-o oala( eu am folosit o oala Zepter), o acoperim cu apa rece,

3 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Friptura de porc la tava

Friptura de porc la tava

Cotletele spalate,uscate cu prosoape de hartie,condimentate din belsug,se pun in tava,se adauga uleiul,sucul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010

    Multumesc de vizita si de aprecieri tuturor.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    mmm imim lasa apa in gura

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

    O bunatate.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Cine mă pune să mă uit? Foarte bun ostropel!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

      Foarte apetisant

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • -8 buc pulpe superioare de pui
  • -3-4 rosii (eu am folosit rosii cherry)
  • -200 ml vin alb sec
  • -1 cana apa
  • -sare
  • piper
  • -boia
  • -marar uscat
  • -7-8 catei de usturoi
  • -patrunjel
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Multumesc de vizita si de aprecieri tuturor.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui pe pat de cartofi