Se fierbe la foc mic toate ingerdinetel (in afara de cimbru proaspat) 6-7 min. Nu se foloseste un vas de aluminiu. Se lasa amestecul sa se raceasca. Se strecoara printr-un tifon si apoi printr-un filtru de cafea. Otetul colectat se toarna intr-o sticla, se aduga crengutele de cimbru proaspat, se astupa sticla si se lasa sa stea 3 saptamani inainte de folosire.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii