Otet cu miere si plante aromatice

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cesti otet de mere
  • 2 catei de usturoi, taiati subtite
  • 1/2 cesti miere
  • 2 lingurite oregano uscat
  • 1 lingurita menta uscata
  • 1 lingurite cimbru uscat
  • crengute de cimbru proaspat (pentru pus in sticla)

Mod de preparare

Se fierbe la foc mic toate ingerdinetel (in afara de cimbru proaspat) 6-7 min. Nu se foloseste un vas de aluminiu. Se lasa amestecul sa se raceasca. Se strecoara printr-un tifon si apoi printr-un filtru de cafea. Otetul colectat se toarna intr-o sticla, se aduga crengutele de cimbru proaspat, se astupa sticla si se lasa sa stea 3 saptamani inainte de folosire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise