Se pun frunzele de plante intr-un borcan cu capac-dupa ce au fost spalate.Otetul se fierbe putin si se toarna peste frunze dupa care se inchide ermetic.Se pastreaza la un loc rece timp de doua saptamani -se scutura din cind in cind.Se strecoara de frunze si se pastreaza intr-un borcan inchis ermetic.Este bun ptr sosuri si marinate.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii