autor:

kok miori

» » Sosuri

Otet cu mirodenii

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2011

Ingrediente
1pahar de frunze de oregano sau thimin sau de rozmarin, 1/2litru de otet de vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pun frunzele de plante intr-un borcan cu capac-dupa ce au fost spalate.Otetul se fierbe putin si se toarna peste frunze dupa care se inchide ermetic.Se pastreaza la un loc rece timp de doua saptamani -se scutura din cind in cind.Se strecoara de frunze si se pastreaza intr-un borcan inchis ermetic.Este bun ptr sosuri si marinate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Otet cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
esenta de usturoi

esenta de usturoi

usturoiul taiat se fierbe in vin cind vinul a scazut pe trei sferturi,se strecoara prin tifon ,se

1 vot    0 comentarii
1h
Sosuri
Chimichurri

Chimichurri

În afară de ceapa toate ingredientele se toaca foarte marunt. Bucatile de ceapa pot fi un pic mai

1 vot    0 comentarii
20 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 18 august 2011

    bravo! foarte interesant! merita incercat!

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 17 august 2011

    In fotografie am murat felii de castraveti si au iesit minunati.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1pahar de frunze de oregano sau thimin sau de rozmarin
  • 1/2litru de otet de vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

Marian (Chef de cuisine)

bravo! foarte interesant! merita incercat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sos de ceapa cu ficatei de pui si piure de cartofi