autor:

kok miori

» » Sosuri

Otet cu mirodenii

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2011

Ingrediente
1pahar de frunze de oregano sau thimin sau de rozmarin, 1/2litru de otet de vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pun frunzele de plante intr-un borcan cu capac-dupa ce au fost spalate.Otetul se fierbe putin si se toarna peste frunze dupa care se inchide ermetic.Se pastreaza la un loc rece timp de doua saptamani -se scutura din cind in cind.Se strecoara de frunze si se pastreaza intr-un borcan inchis ermetic.Este bun ptr sosuri si marinate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Otet cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Manzat glazurat cu miere si morcovi copti

Manzat glazurat cu miere si morcovi copti

Incalzeste cuptorul la 200⁰.Amesteca morcovii cu 1 lingura ulei de masline, asezoneaza-i cu sare

1 vot    1 comentariu
40 min
Sosuri
Sos de rosii

Sos de rosii

Se spala rosiile si se fac suc, se curata ceapa si se pune la calit. Cand ceapa este calita se

3 voturi    0 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 18 august 2011

    bravo! foarte interesant! merita incercat!

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 17 august 2011

    In fotografie am murat felii de castraveti si au iesit minunati.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1pahar de frunze de oregano sau thimin sau de rozmarin
  • 1/2litru de otet de vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

Marian (Chef de cuisine)

bravo! foarte interesant! merita incercat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Macaroane cellentani cu sos de morcovi si carne de vita