Pentru sos se pune intr-o cratita pe foc mic branza topita si se lasa sa se topeasca.Se adauga hreanul, zeama de lamaie, Herbes de Provence si un praf de piper negru.Se amesteca bine apoi se ia de pe foc si se pune deoparte.
Ouale se fierb in apa cu sare timp de 3-4 minute, atat cat albsuul sa se coaguleze dar galbenusul sa fie inca moale.Se trec ouale fierte prin jet de apa rece apoi se decojesc.Se infasoara fiecare ou in cate o fasie de somon apoi se stropeste cu sosul preparat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii