autor:

Dachman Laura

» » , , , , , Retete de Pasti, Aperitive, Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu peste, Sosuri

Ou invelit in somon afumat si sos de branza

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 august 2010

Ingrediente
4 oua, 4 fasii de somon afumat, , Pentru sos, 180 gr branza topita, 1 lingurita hrean (din borcan), zeama de la ½ lamaie, 1 lingurita Herbes de Provence, piper negru

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Pentru sos se pune intr-o cratita pe foc mic branza topita si se lasa sa se topeasca.Se adauga hreanul, zeama de lamaie, Herbes de Provence si un praf de piper negru.Se amesteca bine apoi se ia de pe foc si se pune deoparte.
Ouale se fierb in apa cu sare timp de 3-4 minute, atat cat albsuul sa se coaguleze dar galbenusul sa fie inca moale.Se trec ouale fierte prin jet de apa rece apoi se decojesc.Se infasoara fiecare ou in cate o fasie de somon apoi se stropeste cu sosul preparat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ou invelit in somon afumat si sos de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri
Elliniko Tzatziki

Elliniko Tzatziki

Se da castravetele prin razatoare, se scurge bine de apa. Se piseaza usturoiul si se pune odata cu

6 voturi    3 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    George Gita , 18 aprilie 2014

    foarte bun va dorim un paste fericit la toata familia

  • Fara foto

    Ionica Cernat , 17 aprilie 2014

    o reteta perfecta pt masa de pasti.

  • dora

    dora (Chef de cuisine) , 16 decembrie 2010

    super

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 24 august 2010

      Un deliciu si foarte aspectuoase!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 fasii de somon afumat
  • Pentru sos
  • 180 gr branza topita
  • 1 lingurita hrean (din borcan)
  • zeama de la ½ lamaie
  • 1 lingurita Herbes de Provence
  • piper negru

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

20 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

dora (Chef de cuisine)

super

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

14 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
CIULAMA DE CIUPERCI