autor:

Dachman Laura

» » , , , , , Retete de Pasti, Aperitive, Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu peste, Sosuri

Ou invelit in somon afumat si sos de branza

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 august 2010

Ingrediente
4 oua, 4 fasii de somon afumat, , Pentru sos, 180 gr branza topita, 1 lingurita hrean (din borcan), zeama de la ½ lamaie, 1 lingurita Herbes de Provence, piper negru

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Pentru sos se pune intr-o cratita pe foc mic branza topita si se lasa sa se topeasca.Se adauga hreanul, zeama de lamaie, Herbes de Provence si un praf de piper negru.Se amesteca bine apoi se ia de pe foc si se pune deoparte.
Ouale se fierb in apa cu sare timp de 3-4 minute, atat cat albsuul sa se coaguleze dar galbenusul sa fie inca moale.Se trec ouale fierte prin jet de apa rece apoi se decojesc.Se infasoara fiecare ou in cate o fasie de somon apoi se stropeste cu sosul preparat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ou invelit in somon afumat si sos de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos de usturoi cu smantana

Sos de usturoi cu smantana

Usturoiul se curata si se piseaza bine, se pune sare si piper, se amesteca bine. Se adauga ulei si

36 voturi    10 comentarii
20 min
Sosuri
Curry cu cartofi si mazare

Curry cu cartofi si mazare

Incinge uleiul intr-o cratita pe foc mediu.Adauga ceapa si caleste-o pana cand incepe sa se inmoaie.Adauga

1 vot    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    George Gita , 18 aprilie 2014

    foarte bun va dorim un paste fericit la toata familia

  • Fara foto

    Ionica Cernat , 17 aprilie 2014

    o reteta perfecta pt masa de pasti.

  • dora

    dora (Chef de cuisine) , 16 decembrie 2010

    super

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 24 august 2010

      Un deliciu si foarte aspectuoase!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 fasii de somon afumat
  • Pentru sos
  • 180 gr branza topita
  • 1 lingurita hrean (din borcan)
  • zeama de la ½ lamaie
  • 1 lingurita Herbes de Provence
  • piper negru

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

dora (Chef de cuisine)

super

Adauga reteta
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Chiftelutele lui Alex