autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ouă Mimoza

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Ingrediente
4 ouă fierte tari, 1 lingură de maioneză, puţină ceapă verde tocată, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curăţă ouăle. Se taie fiecare ou în două jumătăţi pe lung. Se scot gălbenuşurile într-un castron, se amestecă, se adaugă ceapa, maioneza şi se sărează şi piperează după gust. Se umplu la loc albuşurile şi presărăm puţină boia dulce pe deasupra pentru decor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ouă Mimoza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ardei umplut cu cascaval si oua

Ardei umplut cu cascaval si oua

Dam cascavalul pe razatoarea mica, adaugam usturoiul zdrobit, condimentam cu sare si piper, apoi

10 voturi    5 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Scrob cu rosii

Scrob cu rosii

Se sparg ouale intr-un castron si se bat foarte bine. Se adauga secretul gustului. Se taie rosiile

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 ouă fierte tari
  • 1 lingură de maioneză
  • puţină ceapă verde tocată
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Omleta la cuptor