autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ouă Mimoza

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Ingrediente
4 ouă fierte tari, 1 lingură de maioneză, puţină ceapă verde tocată, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curăţă ouăle. Se taie fiecare ou în două jumătăţi pe lung. Se scot gălbenuşurile într-un castron, se amestecă, se adaugă ceapa, maioneza şi se sărează şi piperează după gust. Se umplu la loc albuşurile şi presărăm puţină boia dulce pe deasupra pentru decor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ouă Mimoza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Sandvis cu ou si cascaval la cuptor

Sandvis cu ou si cascaval la cuptor

Ungem tava cu margarina si punem 2 felii de paine una langa alta, peste feliile de paine punem felii

1 vot    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Omletă cu avcado

Omletă cu avcado

Se bat ouăle cu cele două linguri de lapte cu sarea, piperul și busuiocul. Avocado se taie cubulețe

0 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 ouă fierte tari
  • 1 lingură de maioneză
  • puţină ceapă verde tocată
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rulada cu creier