Oua aspic de Paste

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Oua aspic de Paste

Ingrediente

  • ardei gras rosu 200g,
  • ardei verde 200g
  • ardei galben 200g
  • porumb dulce 200g
  • gelatina
  • sare
  • patrunjel
  • 4 oua

Mod de preparare

Se sparg ouale in capatul inferior cu grija si se scoate continutul (gaura sa fie de marimea unei monede). Ardeiul se toaca marunt dupa care in functie de imaginatia fiecaruia se umplu cojile de ou alternand cate un strat din ardeiul tocat impreuna cu porumbul si frunzulitele de la patrunjel.

Dupa ce ouale au fost umplute cu legume se prepara gelatina conform instructiunilor de pe plic si se toarna in fiecare coaja astfel incat sa cuprinda toate legumele. Ouale se aseza intr-un suport pentru oua (eu am folosit un cofraj)si se dau la frigider pentru 1-2 ore.

Inainte de a fi servite, se indeparteaza coaja de ou si se aseaza pe un pat de salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise