Oua cu spanac la cuptor

Spanacul curatat, spalat, oparit cateva secunde, doar cat isi schimba culoarea, scurs, taiat, se pune in tigaia cu ulei.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Oua cu spanac la cuptor

Ingrediente

  • 500 g spanac
  • 1 fir usturoi verde
  • 1/2 lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 oua
  • 50 g cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spanacul curatat, spalat, oparit cateva secunde, doar cat isi schimba culoarea, scurs, taiat, se pune in tigaia cu ulei si usturoiul taiat marunt; se lasa pe foc amestecand mereu 3min,la sfarsit se adauga sare si zeama de lamaie dupa gust.

Se imparte spanacul in forme mici termorezistente,in mijloc se face un locas,se parga ouale in fiecare,deasupra se pudreaza cu piper,se acopera cu cascaval ras si la cuptor 10-15min.

Se serveste cald direct din vas

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura