Spanacul bine spalat se pune intr-o oala cu apa fiarta si sare, se lasa la foc pana se inmoaie. Intre timp se incinge o tigaie cu untul, se adauga sunca taiata cubulete si se lasa pana se prajesc. Se adauga spanacul bine scurs si batut, se amesteca bine si se adauga nucsoara. Se lasa 3 minute la foc mediu. Se gusta pentru a vedea daca mai este nevoie de sare, atentie, sunca e posibil sa fie sarata, deci adaugati doar putin piper.
Ouale se pun intr-o oala cu 2 litri de apa, 2 linguri de otet, cand apa incepe sa fiarba. Se pun cu grija si se lasa pana acestea se incheaga, in jur de 5 minute.
Intr-o tava unsa cu putin unt se formeaza 4 musuroaie din spanac. Deasupra se adauga ouale, smantana si branza rasa. Se da la cuptor incins dinainte la 220 de grade, pana devin aurii, in jur de 10 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii