Este o reteta usora si rapida de vara pe care sigur o s-o apreciati.
Decojim rosiile si le taiem cubulete. Le calim in uleiul incins si le lasam sa scada pana se formeaza un sos . Condimentam cu sare si piper si spargem ouale unul cate unul in sosul care fierbe. Acoperim si lasam sa se incheghe bine ouale. Mancarea noastra este gata! Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii