Este o reteta usora si rapida de vara pe care sigur o s-o apreciati.
Decojim rosiile si le taiem cubulete. Le calim in uleiul incins si le lasam sa scada pana se formeaza un sos . Condimentam cu sare si piper si spargem ouale unul cate unul in sosul care fierbe. Acoperim si lasam sa se incheghe bine ouale. Mancarea noastra este gata! Pofta buna !
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii