Se fierb ouale in apa cu sare cca 15 minute[ sa fie f. tari] Se toarna peste ele apa rece si se lasa cateva minute dupa si patrunjelul tocat marunt care se curata de coaje. Se taie fiecare ou in jumatate . Albusele se pun pe o farfurie sau platoul in care vor fi servite .Separat se zdrobesc galbenusele si se amesteca cu ceapa tocata foarte fin , sarea, piperul, jumatate din cantitatea de maioneza si patrunjelul tocat marunt . Se umplu albusurile cu aceasta compozitie .
Separat se amesteca smantana [ sa fie f. proaspata si dulce] cu maioneza si cu cele 2 lingurite de zahar . se toarna usor peste ouale umplute .
Se da la rece si se servesc dupa 3-4 ore

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii