Se fierb ouale in apa cu sare cca 15 minute[ sa fie f. tari] Se toarna peste ele apa rece si se lasa cateva minute dupa si patrunjelul tocat marunt care se curata de coaje. Se taie fiecare ou in jumatate . Albusele se pun pe o farfurie sau platoul in care vor fi servite .Separat se zdrobesc galbenusele si se amesteca cu ceapa tocata foarte fin , sarea, piperul, jumatate din cantitatea de maioneza si patrunjelul tocat marunt . Se umplu albusurile cu aceasta compozitie .
Separat se amesteca smantana [ sa fie f. proaspata si dulce] cu maioneza si cu cele 2 lingurite de zahar . se toarna usor peste ouale umplute .
Se da la rece si se servesc dupa 3-4 ore
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii