autor:

Fara foto

» » Salate

oua umplute

Autor: maria mirella pop[ mangra] (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mirella pop[ mangra] (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2006

Ingrediente
Pentru 6 persoane, 6 oua mari, 2 cepe mijlocii, smantana 200ml, 2-3 legaturi de patrunjel verde, maioneza cca 250 gr, 2 lingurite de zahar pudra, 1 varf de cutit de piper alb, 1 lingurita de sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Se fierb ouale in apa cu sare cca 15 minute[ sa fie f. tari] Se toarna peste ele apa rece si se lasa cateva minute dupa si patrunjelul tocat marunt care se curata de coaje. Se taie fiecare ou in jumatate . Albusele se pun pe o farfurie sau platoul in care vor fi servite .Separat se zdrobesc galbenusele si se amesteca cu ceapa tocata foarte fin , sarea, piperul, jumatate din cantitatea de maioneza si patrunjelul tocat marunt . Se umplu albusurile cu aceasta compozitie .
Separat se amesteca smantana [ sa fie f. proaspata si dulce] cu maioneza si cu cele 2 lingurite de zahar . se toarna usor peste ouale umplute .
Se da la rece si se servesc dupa 3-4 ore
Daca ti-a placut reteta noastra "oua umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate din oua
Ouã umplute cu pastã de ton si maionezã

Ouã umplute cu pastã de ton si maionezã

Pasta de ton este preferata mea pt. sandviciuri, pe pâine, baghetã sau pâine prãjitã. Pentru

20 voturi    10 comentarii
30 min
Sandviciuri
Oua umplute

Oua umplute

Punem 13 oua la fiert cu sare lasam 15 minute sa fiarba,cind sunt fierte punem apa rece peste ele. Intr-un

4 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 31 iulie 2008

    Eu nu folosesc ceapa la oua umplute, si le umplu cu pate de ficat de pasare amestecat cu mustar, o sa incerc si reteta ta.

Dificultate

Medie

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • Pentru 6 persoane
  • 6 oua mari
  • 2 cepe mijlocii
  • smantana 200ml
  • 2-3 legaturi de patrunjel verde
  • maioneza cca 250 gr
  • 2 lingurite de zahar pudra
  • 1 varf de cutit de piper alb
  • 1 lingurita de sare

Raporteaza reteta

Fara foto

ana maria lengher (Chef de cuisine)

Eu nu folosesc ceapa la oua umplute, si le umplu cu pate de ficat de pasare amestecat cu mustar, o sa incerc si reteta ta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate din oua

Oua umplute - colorate in turmenic Oua umplute - colorate in turmenic

In apa fiarta, adaugam turmenicul. In apa, adaugam ouale si le lasam aproximativ 30 minute, pana cand capata o culoare galbuie. Scoatem

1 vot    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ton cu roşii marinate şi ouă fierte Ton cu roşii marinate şi ouă fierte

1. Fierbeţi ouăle 9 minute. Tăiaţi în cubuleţe roşiile, feliaţi mărunt ceapa şi tija de ţelină, tocaţi pătrunjelul

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata cu ou si sos de smantana