Ouale se fierb timp de 7-8 min. Trebuie sa fie tari. Se curata, se taie in 2 pe lungime, se scoate galbenusul. Acestea din urma se freaca bine cu pateul, margarina sau untul pana se obtine o pasta. Se sareaza, se pipereaza si se adauga mararul taiat marunt.
Cu pasta obtinuta se umplu jumatatile de oua.
Se aseaza pe platoul acoperit cu maioneza si se orneaza dupa gust si fantezie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii