Oua umplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Oua umplute

Ingrediente

  • 10 oua
  • 100g pateu de porc
  • 2 lingurite mustar
  • O lingura unt/margarina
  • 1 ou
  • 200ml ulei
  • 1 lingurita mustar
  • 100ml iaurt degresat
  • Sucul de la o jumatate lamaie
  • Piper
  • Sare

Mod de preparare

Se fierb cele 10 oua. Se taie in jumatati si se scoate galbenusul care se freaca cu 2 lingurite de mustar, pateu de porc si unt, impreuna cu o lingura de zeama de lamaie, se adauga sare si piper. Se pune pasta formata in albusuri.

Se prepara o maioneza astfel: se pune un ou crud intr-un bol si se freaca cu blenderul, se pune ulei constant. Se adauga o lingurita de mustar fara varf, sucul de lamaie dupa gust, sare si piper dupa gust si se amesteca in continuare pana devine o crema groasa.Se adauga iaurtul si se amesteca iarasi.

Se aseaza sosul intr-o farfurie adanca, se pun ouale deasupra. Se serveste cu salata verde.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura