autor:

Eileen

» » , , Retete de Pasti, Aperitive, Retete de Craciun

Oua umplute

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 septembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 septembrie 2011

Ingrediente
10 oua, 100g pateu de porc, 2 lingurite mustar, O lingura unt/margarina, 1 ou, 200ml ulei, 1 lingurita mustar, 100ml iaurt degresat, Sucul de la o jumatate lamaie, Piper, Sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

20 voturi

Mod de preparare

Se fierb cele 10 oua. Se taie in jumatati si se scoate galbenusul care se freaca cu 2 lingurite de mustar, pateu de porc si unt, impreuna cu o lingura de zeama de lamaie, se adauga sare si piper. Se pune pasta formata in albusuri.
Se prepara o maioneza astfel: se pune un ou crud intr-un bol si se freaca cu blenderul, se pune ulei constant. Se adauga o lingurita de mustar fara varf, sucul de lamaie dupa gust, sare si piper dupa gust si se amesteca in continuare pana devine o crema groasa.Se adauga iaurtul si se amesteca iarasi.
Se aseaza sosul intr-o farfurie adanca, se pun ouale deasupra. Se serveste cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ciupercute umplute cu mazare, mozzarella si oua de prepelita

Ciupercute umplute cu mazare, mozzarella si oua de prepelita

Ciupercile curatate de pielita si picioruse, se asaza intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de Pasti
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Diana , 20 noiembrie 2016

    O să incerc si eu

  • Fara foto

    Stefan Pruteanu , 06 decembrie 2013

    Am sa incerc aceasta reteta,eu puneam ansua de peste,unt,mustar,zeama de lamiie .sare piper .

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 august 2012

    Ce frumoase sunt. Cam asa fac si eu ouale umplute, doar ca la umplutura pun in plus putina ceapa razuita si putin patrunjel verde tocat marunt.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2011

      Foarte apetisante!*****

    • Marian

      Marian (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2011

      arata grozav! o prezentare foarte frumoasa!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2011

      Felicitari draga mea ! Nota 10 pentru prezentare si *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

20 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 100g pateu de porc
  • 2 lingurite mustar
  • O lingura unt/margarina
  • 1 ou
  • 200ml ulei
  • 1 lingurita mustar
  • 100ml iaurt degresat
  • Sucul de la o jumatate lamaie
  • Piper
  • Sare

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Diana

O să incerc si eu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Omleta a la Ionut