Se fierb cele 10 oua. Se taie in jumatati si se scoate galbenusul care se freaca cu 2 lingurite de mustar, pateu de porc si unt, impreuna cu o lingura de zeama de lamaie, se adauga sare si piper. Se pune pasta formata in albusuri.
Se prepara o maioneza astfel: se pune un ou crud intr-un bol si se freaca cu blenderul, se pune ulei constant. Se adauga o lingurita de mustar fara varf, sucul de lamaie dupa gust, sare si piper dupa gust si se amesteca in continuare pana devine o crema groasa.Se adauga iaurtul si se amesteca iarasi.
Se aseaza sosul intr-o farfurie adanca, se pun ouale deasupra. Se serveste cu salata verde.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii