Se fierb 8 oua, le cureti de coaja si le tai un capacel. Scoti cu grija galbenusurile,astfel incat albusul sa ramana intreg ca sa poti umple oul. Tai ceapa si o inabusi cu o lingura de ulei si putina apa. Scurgi ceapa si dupa ce s-.a racit, o amesteci cu sunca si ciupercile taiate marunt, galbenusurile zdrobite, 2 linguri de pesmet, mustar si condimente dupa gust. Umpleti albusurile cu aceasta compozitie. Pui oualor capacele si le fixezi pe umplutura prin presare. Bati 2 oua cu un praf de sare. Treci ouale prin faina, ou batut, pesmet si le prajesti in ulei incins.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii