autor:

Andra_Simona

» » Aperitive

Oua umplute pane

Autor: Andra_Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andra_Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2013

Ingrediente
10 oua,100g ciuperci din conserva,100g sunca toast,1 ceapa de preferinta rosie, mustar, faina, 200g pesmet, 200ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb 8 oua, le cureti de coaja si le tai un capacel. Scoti cu grija galbenusurile,astfel incat albusul sa ramana intreg ca sa poti umple oul. Tai ceapa si o inabusi cu o lingura de ulei si putina apa. Scurgi ceapa si dupa ce s-.a racit, o amesteci cu sunca si ciupercile taiate marunt, galbenusurile zdrobite, 2 linguri de pesmet, mustar si condimente dupa gust. Umpleti albusurile cu aceasta compozitie. Pui oualor capacele si le fixezi pe umplutura prin presare. Bati 2 oua cu un praf de sare. Treci ouale prin faina, ou batut, pesmet si le prajesti in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Omleta cu salata de castraveti

Omleta cu salata de castraveti

Se pregateste omleta (vezi reteta \"Omleta cu rosii si brinza\"). Se serveste cu salata de castraveciori

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Silvia Stan , 04 februarie 2014

    :->

  • Fara foto

    Iuliana Fana , 04 februarie 2014

    Delicios!! Recomand sa incercati mingiute de orez-pane,umplute cu Parmezan si Emmenthaler. Dupa ce fierbeti orezul ( de preferat bob mare) il scoateti din apa, il clatiti cu apa rece, adaugati in orez 2 oua si gris pentru a-l lega, ulterior faceti din acest compozit bilute pe care le umpleti cu bucati marunte de Parmezan si Emmenthal- de preferat cubulete mici. Dupa ce ati facut bilutele, le dati prin gris din nou si le puneti in tigaie in uleiul incins. Sa aveti pofta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 10 oua,100g ciuperci din conserva,100g sunca toast,1 ceapa de preferinta rosie
  • mustar
  • faina
  • 200g pesmet
  • 200ml ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua de paste