autor:

Andra_Simona

» » Aperitive

Oua umplute pane

Autor: Andra_Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andra_Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2013

Ingrediente
10 oua,100g ciuperci din conserva,100g sunca toast,1 ceapa de preferinta rosie, mustar, faina, 200g pesmet, 200ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb 8 oua, le cureti de coaja si le tai un capacel. Scoti cu grija galbenusurile,astfel incat albusul sa ramana intreg ca sa poti umple oul. Tai ceapa si o inabusi cu o lingura de ulei si putina apa. Scurgi ceapa si dupa ce s-.a racit, o amesteci cu sunca si ciupercile taiate marunt, galbenusurile zdrobite, 2 linguri de pesmet, mustar si condimente dupa gust. Umpleti albusurile cu aceasta compozitie. Pui oualor capacele si le fixezi pe umplutura prin presare. Bati 2 oua cu un praf de sare. Treci ouale prin faina, ou batut, pesmet si le prajesti in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Omleta cu cartofi si praz

Omleta cu cartofi si praz

Se fierbe cartoful apoi se zdrobeste usor in bucatele cu o furculita.Nu trebie pasat de tot ca pentru

4 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Silvia Stan , 04 februarie 2014

    :->

  • Fara foto

    Iuliana Fana , 04 februarie 2014

    Delicios!! Recomand sa incercati mingiute de orez-pane,umplute cu Parmezan si Emmenthaler. Dupa ce fierbeti orezul ( de preferat bob mare) il scoateti din apa, il clatiti cu apa rece, adaugati in orez 2 oua si gris pentru a-l lega, ulterior faceti din acest compozit bilute pe care le umpleti cu bucati marunte de Parmezan si Emmenthal- de preferat cubulete mici. Dupa ce ati facut bilutele, le dati prin gris din nou si le puneti in tigaie in uleiul incins. Sa aveti pofta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 10 oua,100g ciuperci din conserva,100g sunca toast,1 ceapa de preferinta rosie
  • mustar
  • faina
  • 200g pesmet
  • 200ml ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Tarta aperitiv cu ardei la Philips Multicooker