Morcovii curatati, spalati se oparesc 3 minute in apa cu putina saresi ceapa. Taiem morcovii in fasii subtiri, ceapa in semilune si le lasam deoparte pe o farfurie. Inmuiem foile de orez cateva secunde in apa putin fierbinte, dupa care le scoatem pe un tocator si le ungem cu pensula cu lapte de cocos. Asezam pe fiecare foaie cateva paste de orez tinute intr-un castron cu apa fiarta 3 minute,4 bucati de morcov, 2 semilune de ceapa, si le rulam in forma de pachetel. Deasupra se presara migdale sau fistic taiat cu cutitul.
Se servesc cu sos facut dupa gust, din amestecul de pasta wassabi, sos de soia si putina zeama de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii