autor:

zana b.

» » Mancaruri cu peste

Pachetele de varza umplute cu peste

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Ingrediente
16 foi mari de varza, 500g file de peste, sare, 2 linguri suc de lamaie, 4 cepe, 40g unt, 2 morcovi mici, 1 ou, 4 linguri de smantana, piper alb, coriandru, 100g orez, 100ml supa, 100ml bors

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pestele taiat cuburi se stropeste cu suc de lamaie. Ceapa se curata, se toaca si se caleste in 10g de unt. Se adauga bucatile de peste si se lasa sa prinda putina culoare. Se asaza intr-un castron si se zdrobesc cu furculita. Se curata morcovii si se taie marunt. Jumatate din ei se amesteca cu oul, 1 lingura smantana, peste si orez. Se pun in umplutura sare, piper si coriandru. Se umplu foile de varza si se impacheteaza. Se asaza pachetelele de varza intr-o forma termorezistenta, se adauga restul de morcovi, de smantana si de unt. Se toarna supa si borsul si se lasa sa fiarba incet cca. 2 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de varza umplute cu peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
PESTE RASOL

PESTE RASOL

Pestele intreg se curata,se spala si se taie bucati potrivite.Daca folositi file de peste,doar

31 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Saute de scoici negre

Saute de scoici negre

Scoicile proaspete trebuiesc curatate foarte bine la exterior si taiate barbile care atirna. Pentru

7 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 16 foi mari de varza
  • 500g file de peste
  • sare
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 4 cepe
  • 40g unt
  • 2 morcovi mici
  • 1 ou
  • 4 linguri de smantana
  • piper alb
  • coriandru
  • 100g orez
  • 100ml supa
  • 100ml bors

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Creveti cu usturoi (reteta GoodFood)