Pestele taiat cuburi se stropeste cu suc de lamaie. Ceapa se curata, se toaca si se caleste in 10g de unt. Se adauga bucatile de peste si se lasa sa prinda putina culoare. Se asaza intr-un castron si se zdrobesc cu furculita. Se curata morcovii si se taie marunt. Jumatate din ei se amesteca cu oul, 1 lingura smantana, peste si orez. Se pun in umplutura sare, piper si coriandru. Se umplu foile de varza si se impacheteaza. Se asaza pachetelele de varza intr-o forma termorezistenta, se adauga restul de morcovi, de smantana si de unt. Se toarna supa si borsul si se lasa sa fiarba incet cca. 2 ore.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii