Pestele taiat cuburi se stropeste cu suc de lamaie. Ceapa se curata, se toaca si se caleste in 10g de unt. Se adauga bucatile de peste si se lasa sa prinda putina culoare. Se asaza intr-un castron si se zdrobesc cu furculita. Se curata morcovii si se taie marunt. Jumatate din ei se amesteca cu oul, 1 lingura smantana, peste si orez. Se pun in umplutura sare, piper si coriandru. Se umplu foile de varza si se impacheteaza. Se asaza pachetelele de varza intr-o forma termorezistenta, se adauga restul de morcovi, de smantana si de unt. Se toarna supa si borsul si se lasa sa fiarba incet cca. 2 ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii