Se pune o oala cu apa si sare la fiert dupa ce a dat apa in clocot se pun crevetii.Se lasa doar 3 min dupa care scot si se pun rondelele de calamar se lasa un pic mai mult ca la creveti si se scot.Se pun scoicile in aceeasi apa si se lasa pana se desfac.Cele care nu sau desfacut se arunca.Dupa ce s-au racit se curata crevetii si scoicile.Intr-o tigaie sa fie un pic mai adanca pt ca se umfla orezul,se pune uleiul,rosiile decojite taiate cubulete si ardeii taiati tot cubulete.Se lasa la prajit pana ce scade tot sucul de la rosii,se une cana de orez se lasa un minut si se pune 4 cani din apa in care am fiert fructele de mare strecurata in prealabil.Cand orezul este aproape gata se pune sofranul cat sa dea culoare si se pun fructele de mare.Se mai lasa putin si este gata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii