autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

PAELLA

Autor: magura oana alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: magura oana alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
- 20 creveti, - cateva rondele de calamar, - un kg de scoici, - 2 rosii, - 2 ardei capia si un pic de ardei rosu, - o cana de orez, - sofran, - un pic de ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

21 voturi

Mod de preparare

Se pune o oala cu apa si sare la fiert dupa ce a dat apa in clocot se pun crevetii.Se lasa doar 3 min dupa care scot si se pun rondelele de calamar se lasa un pic mai mult ca la creveti si se scot.Se pun scoicile in aceeasi apa si se lasa pana se desfac.Cele care nu sau desfacut se arunca.Dupa ce s-au racit se curata crevetii si scoicile.Intr-o tigaie sa fie un pic mai adanca pt ca se umfla orezul,se pune uleiul,rosiile decojite taiate cubulete si ardeii taiati tot cubulete.Se lasa la prajit pana ce scade tot sucul de la rosii,se une cana de orez se lasa un minut si se pune 4 cani din apa in care am fiert fructele de mare strecurata in prealabil.Cand orezul este aproape gata se pune sofranul cat sa dea culoare si se pun fructele de mare.Se mai lasa putin si este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "PAELLA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
paella cu fructe de mare

paella cu fructe de mare

se fierb scoicile in putina apa cu sare pana cand se deschide cochilia,apoi se adauga langostele

2 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Paella cu legume

Paella cu legume

Se calesc ceapa si usturoiul 2-3 min, dupa care se adauga restul legumelor taiate cubulete si se

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine):

    Este o nebunie paella aceasta,si eu o prepar cu fructe de mare .

  • Fara foto

    roxi (Chef de cuisine):

    e deliciasa in sfarsit gasesc reteta autentica di spania

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rodica , 08 mai 2010

    reteta este autentica spaniola...o mica recomandare as face...ei pun....o cantitate de orez-2 de supa de peste.....

  • Fara foto

    Leo , 03 martie 2010

    Sincer, cam multe scoici...1kg...

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

21 voturi

Ingrediente

  • - 20 creveti
  • - cateva rondele de calamar
  • - un kg de scoici
  • - 2 rosii
  • - 2 ardei capia si un pic de ardei rosu
  • - o cana de orez
  • - sofran
  • - un pic de ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de magura oana alina
Gazpachuelo malagueño

Gazpachuelo malagueño

Se pune apa la fiert cu sarea. Cand a dat in clocot se pun crevetii, se lasa 3 minute si se scot,

6 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu peste
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se rup coditele si se decojesc ciupercile.Se spala ciupercile si coditele iar dupa aceea se toaca

22 voturi    8 comentarii
20 min
Aperitive
Salata cu caracatita

Salata cu caracatita

Se decojesc rosiile si se taie cubulete.Ardeiul si ceapa se curata si se taie cubulete.Se pun intr-un

6 voturi    0 comentarii
10 min
Salate reci

Rodica

reteta este autentica spaniola...o mica recomandare as face...ei pun....o cantitate de orez-2 de supa de peste.....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Calcan la cuptor cu cartofi si rosioare