Punem la prajit usturoiul taiat marunt. Cind se rumeneste un pic adaugam ardeiul taiat cubulete de 2 cm. Cind ardeiul se caleste adaugam carnea si sepia in bucatele de 3-4 cm. Apoi prajim pina ce scade apa care se lasa din carne.
Punem orezul, scoicile, sofranul, sarea si apa. Cind incepe sa fiarba, lasam focul mai mic. Dupa ce punem orezul, nu mai invirtim in cratita. Cratita e bine sa fie de teflon, rotunda, larga si inalta de cca. 4 degete. Cind aproape s-a evaporat apa punem crevetii pe deasupra (pentru decor ). Crevetii sint gata gind se fac de culoare roz. Cind a scazut toata apa dam deoparte si acoperim 10 min cu un capac. Cind paella e reusita, orezul trebuie sa fie desfacut (nu mamaligos).
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii