SE TOACA CEAPA, ROSIILE, USTUROIU SI ARDEIU SI SE CALESTE UN PIC, CAND E APROAPE GATA SE PUNE CARACATITA SI CALAMARU TOCATE CUBULETE. SE PRAJESTE 5 MINUTE SI SE ADAUGA APA(SAU SUPA DE PESTE STRECURATA).SE LASA LA FIERT PANA CE APA CLOCOTESTE SI SE PUNE OREZUL. CAND OREZUL E APROAPE GATA SE PUN CREVETI CRUZI SI SCOICILE CRUDE CA SA SE FACA( IN ACEEASI OALA UNDE AVETI TOT OREZ).IN TAVA ROTUNDA SI NU PREA INALTA IESE MAI BINE.CREVETI CONTIN SARE SI DE ACEA PANA ACUM NU AM PUS SARE, CAND APA A SCAZUT APROAPE DE TOT SE PROBEAZA DE SARE.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii