autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

paine de casa

Autor: cristina damian (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina damian (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
400 g faina, un cub taic, apa calduta

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

se amesteca toate ingredientele si se lasa la crescut,o lingura ulei te ungi pe maine ca sa imparti coca in 2.le pui in tava si le mai lasi sa creasca , apoi introduci in cuptor la foc potrivit
Daca ti-a placut reteta noastra "paine de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine de casa

Paine de casa

Se amesteca faina cu apa,mierea,rozmarinul macinat sau tocat foarte fin,uleiul.Maiaua se prepara

22 voturi    12 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa

Paine de casa

In primul rand toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Punem faina intr-un lighean,si

2 voturi    5 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 400 g faina
  • un cub taic
  • apa calduta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu mac