autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

paine de casa

Autor: cristina damian (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina damian (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
400 g faina, un cub taic, apa calduta

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

se amesteca toate ingredientele si se lasa la crescut,o lingura ulei te ungi pe maine ca sa imparti coca in 2.le pui in tava si le mai lasi sa creasca , apoi introduci in cuptor la foc potrivit
Daca ti-a placut reteta noastra "paine de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine de casa cu cartofi

Paine de casa cu cartofi

Cantitatile se pun in ordinea de mai sus ,in masina iar drojdia proaspata ,(care nu trebuie sa aiba

6 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa cu tarate

Paine de casa cu tarate

Punem faina intr-un bol mare si o amestecam cu sarea, facem o gaura la mijloc. Drojdia o dizolvam

9 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 400 g faina
  • un cub taic
  • apa calduta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine de secara