autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

paine de casa

Autor: cristina damian (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina damian (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
400 g faina, un cub taic, apa calduta

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

se amesteca toate ingredientele si se lasa la crescut,o lingura ulei te ungi pe maine ca sa imparti coca in 2.le pui in tava si le mai lasi sa creasca , apoi introduci in cuptor la foc potrivit
Daca ti-a placut reteta noastra "paine de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine alba  de casa(hala)

Paine alba de casa(hala)

Din drojdie cu 1/4 pahar de apa si 2linguri de zahar se face o maia si se lasa 5 minute sa creasca. Intr-un

22 voturi    17 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa

Paine de casa

Intr-un bol se adauga drojdia, zaharul, si o jumatate de pahar de apa si se amesteca pana se dizolva

1 vot    4 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 400 g faina
  • un cub taic
  • apa calduta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
painisoare (chifle)