autor:

» » Aluaturi si Foietaje

paine de casa

Autor: cristina damian (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina damian (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
400 g faina, un cub taic, apa calduta

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

se amesteca toate ingredientele si se lasa la crescut,o lingura ulei te ungi pe maine ca sa imparti coca in 2.le pui in tava si le mai lasi sa creasca , apoi introduci in cuptor la foc potrivit
Daca ti-a placut reteta noastra "paine de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine de casa cu tarate si seminte

Paine de casa cu tarate si seminte

In vasul in care se framanta se pune faina cu taratele si le amestecam bine.In mijloc se face o gaura

6 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa

Paine de casa

Se amesteca faina cu drojdia uscata, se topeste sarea in putina apa calduta si se amesteca cu

9 voturi    3 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 400 g faina
  • un cub taic
  • apa calduta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
SARATELE