PAINE DIN FAINA DE OVAZ INTEGRAL CU MASLINE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
PAINE DIN FAINA DE OVAZ INTEGRAL CU MASLINE

Ingrediente

  • 500g faina ovaz
  • 250ml apa calduta
  • 1plic drojdie de bere uscata
  • sare,3 linguri ulei de masline
  • 60 g masline taiate
  • seminte de susan
  • 1 ou pentru uns

Mod de preparare

Intr-un castron se pune faina si se amesteca cu drojdia,sarea,uleiul si apa calduta.Se framanta aluatul si se adauga si maslinele.Se lasa la crescut o jumatate de ora,apoi se modeleaza in functie de preferinta.Se pune painica in tava se unge cu ou si se presara cu seminte de susan,se mai lasa la crescut 15 minute si ce coace in cuptorul incins in prealabil,timp de 40 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Prajitura cu  foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facut

Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facut

Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....

Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facut
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasa

Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasa

Descopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...

Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise