Se incalzeste cuptorul la 200 de grade. Se unge o tava de 20*20 sau o tava mai lata de chec (vezi foto).
Intr-un bol se bat ouale usor si se amesteca cu laptele acru, sarea, zaharul, praful de copt si bicarbonatul. Se amesteca bine, se adauga treptat faina, dupa care untul topit si se amesteca din nou. Se toarna compozitia in tava dupa care se coace 20-30 de minute pana se formeaza o coaja rumenita deasupra si trece de testul scobitorii.
Se lasa sa se raceasca si se serveste cu putin unt si branza sarata. Este gustoasa si cei mai important, nu are gluten.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii