Se incalzeste cuptorul la 200 de grade. Se unge o tava de 20*20 sau o tava mai lata de chec (vezi foto).
Intr-un bol se bat ouale usor si se amesteca cu laptele acru, sarea, zaharul, praful de copt si bicarbonatul. Se amesteca bine, se adauga treptat faina, dupa care untul topit si se amesteca din nou. Se toarna compozitia in tava dupa care se coace 20-30 de minute pana se formeaza o coaja rumenita deasupra si trece de testul scobitorii.
Se lasa sa se raceasca si se serveste cu putin unt si branza sarata. Este gustoasa si cei mai important, nu are gluten.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii