Intr-un vas batem ouale cu drojdia dizolvata in laptele caldut, adaugam uleiul, dupa care punem celelalte ingrediente taiate julien(mai mare taiate),sarea, piperul si busuiocul, amestecam cu o spatula si punem compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Punem la cuptorul de dinainte incins la foc mediu,cam 35- 40 min.Cand s-a rumenit frumos,facem proba cu scobitoarea,daca iese curata,painea este gata.Lasam sa se raceasca pe un gratar si apoi se feliaza.
Este excelenta si langa o cana de ceai!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii