Intr-un vas batem ouale cu drojdia dizolvata in laptele caldut, adaugam uleiul, dupa care punem celelalte ingrediente taiate julien(mai mare taiate),sarea, piperul si busuiocul, amestecam cu o spatula si punem compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Punem la cuptorul de dinainte incins la foc mediu,cam 35- 40 min.Cand s-a rumenit frumos,facem proba cu scobitoarea,daca iese curata,painea este gata.Lasam sa se raceasca pe un gratar si apoi se feliaza.
Este excelenta si langa o cana de ceai!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii