autor:

frunza janet

» » Paste si pizza

Paine fantezie

Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2013

Ingrediente
-125 gr faina, -3 oua, -2linguri de lapte, -2 linguri de ulei de masline, -150 gr piept de pui, -10 masline negre, -150 gr motarela, -50 gr ciuperci, -50 gr rosii uscate, -15 gr drojdie, -sare,piper,busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas batem ouale cu drojdia dizolvata in laptele caldut, adaugam uleiul, dupa care punem celelalte ingrediente taiate julien(mai mare taiate),sarea, piperul si busuiocul, amestecam cu o spatula si punem compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Punem la cuptorul de dinainte incins la foc mediu,cam 35- 40 min.Cand s-a rumenit frumos,facem proba cu scobitoarea,daca iese curata,painea este gata.Lasam sa se raceasca pe un gratar si apoi se feliaza.
Este excelenta si langa o cana de ceai!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine fantezie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete cu fructe de mare

Spaghete cu fructe de mare

Fructele de mare le lasam sa se dezghete in frigider .Le trecem printr-un jet de apa si se scurg

5 voturi    3 comentarii
30h
Paste si pizza
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    cristina , 27 iunie 2013

    Pare excelenta painea asta. Arata foarte bine, felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • -125 gr faina
  • -3 oua
  • -2linguri de lapte
  • -2 linguri de ulei de masline
  • -150 gr piept de pui
  • -10 masline negre
  • -150 gr motarela
  • -50 gr ciuperci
  • -50 gr rosii uscate
  • -15 gr drojdie
  • -sare,piper,busuioc

Raporteaza reteta

Retete
de frunza janet
Inghetata coapta

Inghetata coapta

Se face un pandispan (sau folositi biscuiti rotunzi), apoi il decupam cercuri. Pe acest biscuite

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Inghetate
Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Intr-un bol punem faina, macul, praful de copt si un praf de sare. In alt vas punem la topit margarina,

10 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pulpe false de pui

Pulpe false de pui

Mai intai am facut aluatul: am pus apa,uleiul si praful de sare si apoi faina,l-am framantat bine

14 voturi    5 comentarii
45 min
Aperitive
Fara foto

cristina

Pare excelenta painea asta. Arata foarte bine, felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
CANNELLONI CU CARENE DE VITA