Din toate ingredientele preparam un aluat, pe care il lasam circa 45 de minute. Impartim aluatul in 2 parti si intindem o foaie cat mai subtire posibil (cu ulei pe masa de lucru,nu faina). Am uns foaia cu ulei tinut la cald. Am rulat bine foaia si am taiat felii de 2 cm si le-am asezat in forma, in mijoc am pus capetele.Am lasat sa mai creasca 45 min si apoi am uns cu ou si am presarat mac.Se coace pana devine usor aurie la suprafata.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii