Se strecoara faina, se amesteca cu drojdie si zahar. Transferam in oala mixerului adugam berea si amestecam, adaugam sarea si framantam cateva minute.
Transferam aluatul intr-un bol uns bine cu unt si lasam acoperit cu naylon sa creasca o ora si jumatate.
Incalzim cuptorul la 220 de grade, impartim aluatul in doua si din fiecare bucata pregatim o paine, o transferam pe o tava tapetata cu pergament si presaram quaker pe paine si o coacem 50 de minute pana se rumeneste.
O paine gustoasa si usor de facut.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii