Se pune faina intr-un vas de plastic, se adauga sare, zahar, bicarbonat si se omogenizeaza.
Se toarna laptele la temperatura camerei.
Se amesteca cu o lingura de lemn ,apoi se framanta usor cu mana.
Daca mai trebuie faina mai adaugati pana iese un aluat nu prea tare.
Se pune intr-o tava usor incalzita pe care s-a presarat faina.
Se pune la cuptor imediat la foc potrivit cc 30 min pana prinde o culoare maronie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii