Se incalzeste o tigaie bine -se taie ceapa si usturoiul cubulete, se toarna uleiul in tigaie si se prajeste usor se adauga carnea si cu doua linguri se desface bine si se prajeste.Se prajeste carnea desfacand-o 2 minute dupa care se adauga restul componentelor si se fierbe pe foc mare 10 minute pana ce sosul se ingroase si carnea este bine desfacuta.
Se taie painicelele in doua si se pun putin in cuptor sa se rumeneasca pe faza de gril-5 minute.
Se pune in fiecare painicica o cantitate din carnea din tigaie se adauga castravete murat si felii de rosii si cine doreste tabasco.
Este o gustare foarte buna rapida si preferata copiilor mai ales cei ce nu iubesc parjoale. Daca nu va place cu painicele se poate servi cu orez alb sau cu spagheti fierte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii