autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Painicele umplute cu carne tocata in sos picant

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 08 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 08 septembrie 2012

Ingrediente
1ceapa mare, 2catei de usturoi, 2linguri de ulei, 500 gr de carne macinata, 400 gr de rosii tocate cubulete din conserva., 100 gr de bulion, 3linguri zahar, 1lingura otet, 2linguri sos de soia, 1/2lingurita de chile iute-ardei iute, pentru servit este sos tabasco -nui obligatoriu

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste o tigaie bine -se taie ceapa si usturoiul cubulete, se toarna uleiul in tigaie si se prajeste usor se adauga carnea si cu doua linguri se desface bine si se prajeste.Se prajeste carnea desfacand-o 2 minute dupa care se adauga restul componentelor si se fierbe pe foc mare 10 minute pana ce sosul se ingroase si carnea este bine desfacuta.
Se taie painicelele in doua si se pun putin in cuptor sa se rumeneasca pe faza de gril-5 minute.
Se pune in fiecare painicica o cantitate din carnea din tigaie se adauga castravete murat si felii de rosii si cine doreste tabasco.
Este o gustare foarte buna rapida si preferata copiilor mai ales cei ce nu iubesc parjoale. Daca nu va place cu painicele se poate servi cu orez alb sau cu spagheti fierte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Painicele umplute cu carne tocata in sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1ceapa mare
  • 2catei de usturoi
  • 2linguri de ulei
  • 500 gr de carne macinata
  • 400 gr de rosii tocate cubulete din conserva.
  • 100 gr de bulion
  • 3linguri zahar
  • 1lingura otet
  • 2linguri sos de soia
  • 1/2lingurita de chile iute-ardei iute
  • pentru servit este sos tabasco -nui obligatoriu

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Muschi de vita cu legume la cuptor