Faina se amesteca cu oul,zaharul,esentele,adaugam sana,se amesteca bine si se pune si apa minerala.
Daca mai este nevoie se mai adauga faina ,pentru a avea un aluat mai gros.
O tigaie incinsa o ungem cu ulei formam clatitele,se scot pe o farfurie,pana cand le terminam pe toate.
Ungem fiecare clatita cu finetti si punem felii de banane,repetam pana cand formam un tortulet.
Se orneaza cu felii de capsuni

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii