autor:

Gabytza_Gaby

» » Prajituri

Pandispan cu inimi

Autor: Gabytza_Gaby (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabytza_Gaby (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2015

Ingrediente
Blat cu dulceata de capsuni, 4 albusuri, 125 g zahar, 1/2 praf de copt, 125 g faina, 1 esenta de portocale, 1 praf de sare, 1 plic zahar vanilat, 3 linguri dulceata capsuni, 1/4 lgt bicarbonat de sodiu, jumatate lgt zeama de lamaie, Blat alb, 1 plic zahar vanilat, 4 albusuri, 125 g zahar, 1 praf de copt, 125 g faina, 1 esenta de portocale, 1 praf de sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Batem albusurile spuma cu zaharul vanilat si praful de sare, adaugam treptat zaharul si mixam pana se dizolva zaharul. Amestecam faina cu praful de copt si adaugam treptat peste albusurile batute spuma. Dulceata de capsuni o amestecam cu bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si cu esenta de vanilie si le adaugam in aluat. Punem aluatul intr-o tava de chec, unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptor. Lasam pana trece testul cu scobitoarea. Scoatem checul, il lasam la racit, apoi il feliem. Ii taiem formele cu ajutorul unei forme de inima.



Pentru blatul alb procedam la fel ca la cel cu dulceata de capsune.



Asezam inimioarele de capsune in tava de chec, (avem grija sa fie fixate bine, din capat in capat), iar deasupra punem compozitia blatului alb. Dam iar la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.



Il lasam sa se raceasca si Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu inimi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura Lintzer

Prajitura Lintzer

Pentru aluat se amesteca ouale cu zaharul si margarina pana se omogenizeaza. Se adauga esenta de

12 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Alcazari

Alcazari

Cele 9 albusuri se bat spuma impreuna cu un praf de sare.Se adauga apoi putin cate putin din zahar

0 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Blat cu dulceata de capsuni
  • 4 albusuri
  • 125 g zahar
  • 1/2 praf de copt
  • 125 g faina
  • 1 esenta de portocale
  • 1 praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 linguri dulceata capsuni
  • 1/4 lgt bicarbonat de sodiu
  • jumatate lgt zeama de lamaie
  • Blat alb
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 albusuri
  • 125 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 125 g faina
  • 1 esenta de portocale
  • 1 praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de Gabytza_Gaby
Tort diplomat cu fructe

Tort diplomat cu fructe

Blat - incalzim apa putin. Intr-un bol adaugam galbenusurile, apa si mixam cca 2 min dupa care adaugam

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Amandina de post

Amandina de post

Prima oara pregatim siropul - fierbem apa cu zaharul pana se topeste zaharul si dupa lasam sa se

6 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Prajitura cremoasa

Prajitura cremoasa

Mixam ouale cu zahaul pana se topeste zaharul. Adaugam iaurtul impreuna cu untul topit pe baie de

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Biscuiti cu portocale