autor:

Gabytza_Gaby

» » Prajituri

Pandispan cu inimi

Autor: Gabytza_Gaby (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabytza_Gaby (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2015

Ingrediente
Blat cu dulceata de capsuni, 4 albusuri, 125 g zahar, 1/2 praf de copt, 125 g faina, 1 esenta de portocale, 1 praf de sare, 1 plic zahar vanilat, 3 linguri dulceata capsuni, 1/4 lgt bicarbonat de sodiu, jumatate lgt zeama de lamaie, Blat alb, 1 plic zahar vanilat, 4 albusuri, 125 g zahar, 1 praf de copt, 125 g faina, 1 esenta de portocale, 1 praf de sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Batem albusurile spuma cu zaharul vanilat si praful de sare, adaugam treptat zaharul si mixam pana se dizolva zaharul. Amestecam faina cu praful de copt si adaugam treptat peste albusurile batute spuma. Dulceata de capsuni o amestecam cu bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si cu esenta de vanilie si le adaugam in aluat. Punem aluatul intr-o tava de chec, unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptor. Lasam pana trece testul cu scobitoarea. Scoatem checul, il lasam la racit, apoi il feliem. Ii taiem formele cu ajutorul unei forme de inima.



Pentru blatul alb procedam la fel ca la cel cu dulceata de capsune.



Asezam inimioarele de capsune in tava de chec, (avem grija sa fie fixate bine, din capat in capat), iar deasupra punem compozitia blatului alb. Dam iar la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.



Il lasam sa se raceasca si Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu inimi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Blat cu dulceata de capsuni
  • 4 albusuri
  • 125 g zahar
  • 1/2 praf de copt
  • 125 g faina
  • 1 esenta de portocale
  • 1 praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 linguri dulceata capsuni
  • 1/4 lgt bicarbonat de sodiu
  • jumatate lgt zeama de lamaie
  • Blat alb
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 albusuri
  • 125 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 125 g faina
  • 1 esenta de portocale
  • 1 praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de Gabytza_Gaby
Tort diplomat cu fructe

Tort diplomat cu fructe

Blat - incalzim apa putin. Intr-un bol adaugam galbenusurile, apa si mixam cca 2 min dupa care adaugam

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Amandina de post

Amandina de post

Prima oara pregatim siropul - fierbem apa cu zaharul pana se topeste zaharul si dupa lasam sa se

13 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Prajitura cremoasa

Prajitura cremoasa

Mixam ouale cu zahaul pana se topeste zaharul. Adaugam iaurtul impreuna cu untul topit pe baie de

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura delicioasa