Bati albusurile spuma , adaugi galbenusurile, pe care le-ai frecat mai intai cu zaharul, uleiul, esentele , apoi torni peste albusuri incet si amesteca bine apoi se pune faina,praful de copt, praful de sare si se omogenizeata bine.
Ungi o tava si o atpetezi cu faina peste care torni compozitia in tava.Amesteci visinile cu 2 linguri de faina si cu o lingura de scortisoara si le pui peste compozitie si o dai la cuptor 40 de minute la foc mic.Cand este gata scoti din tava si o lasi la racit.
Prepari glazura dupa instructiunile de pe plic si o torni peste pandispan.
Dai la rece circa 30 de minute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii