autor:

Fara foto

» » Prajituri

Pandispan pufos

Autor: Cryss (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cryss (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2014

Ingrediente
- 7oua, - 1 cana si jumatate zahar, - 1 cana si jumatate faina, - 1 plic praf de copt, - esenta de rom, - 3 linguri de cacao

Dificultate: Redusa Timp: 1h

84 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul pana se topeste zaharul, se adauga praful de copt stins cu putin otet sau zeama de lamaie, dupa care se adauga faina si esenta de rom. Se ia separat aluat in care se adauga cacao.



Aluatul obtinut se pune in 2 tavi tapetate cu ulei si faina dupa care se pun la cuptor. Cuptorul trebuie sa fie preincalzit. Se tin la cuptor aproximativ 30-35 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan pufos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pandişpan pufos

Pandişpan pufos

Bat albuşurile spumă, adaug zahărul treptat. Amestec gălbenuşurile cu ulei. Pun peste albuşuri

29 voturi    3 comentarii
50 min
Prajituri
pandispan pufos

pandispan pufos

Separam oualele. In bolul de la mixer punem galbenusurile cu zahar si le amestecam pentru 10 minute.

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    prisacariu16 , 16 februarie 2018

    Foarte bun

  • Fara foto

    Gabriels , 27 mai 2017

    Foarte bun

  • Fara foto

    DiaNa Gabriela , 08 aprilie 2015

    Foarte buna reteta, simpla si cu un rezultat foarte delicios !

    • Fara foto

      Magda Izabel , 07 aprilie 2015

      bun,bun

    • Fara foto

      Carmen Isac , 04 noiembrie 2014

      Fac mereu e cea mai buna reteta de pandispan ms

    • Fara foto

      Dominte Cornelia , 26 iulie 2014

      adevarat numai lachec se folosesc ulei unt sau margarina

    • Fara foto

      Cryss (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2014

      eu l-am facut asa cum am postat...nu am omis nimic... daca vreti puteti pune...

    • Fara foto

      Violeta Floriya , 10 aprilie 2014

      la pandispan nu trebuie margarina si nici ulei,este pandispan nu chec

    • Fara foto

      Elisabeta Nitreanu , 09 aprilie 2014

      cred ca s;a omis margarina,untul,sau ulei,ce zici....?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

84 voturi

Ingrediente

  • - 7oua
  • - 1 cana si jumatate zahar
  • - 1 cana si jumatate faina
  • - 1 plic praf de copt
  • - esenta de rom
  • - 3 linguri de cacao

Raporteaza reteta

Retete
de Cryss
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Aluatul: Se pun intr-un bol ouale, laptele, uleiul, zaharul si plicul de amoniu stins si se amesteca;

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri

prisacariu16

Foarte bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec cu mac si lamaie Chec cu mac si lamaie

Mixam impreuna untul cu zaharul pana devine spumos, dupa care adaugam pe rand ouale si apoi macul. Faina amestecata cu praful de copt

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu nuca si crema de vanilie Prajitura cu nuca si crema de vanilie

Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Separam galbenusurile de albus. Nuca impreuna cu faina si cu praful de copt le

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Gauffre cu caramel