autor:

Fara foto

» » Prajituri

Pandispan pufos

Autor: Cryss (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cryss (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2014

Ingrediente
- 7oua, - 1 cana si jumatate zahar, - 1 cana si jumatate faina, - 1 plic praf de copt, - esenta de rom, - 3 linguri de cacao

Dificultate: Redusa Timp: 1h

82 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul pana se topeste zaharul, se adauga praful de copt stins cu putin otet sau zeama de lamaie, dupa care se adauga faina si esenta de rom. Se ia separat aluat in care se adauga cacao.



Aluatul obtinut se pune in 2 tavi tapetate cu ulei si faina dupa care se pun la cuptor. Cuptorul trebuie sa fie preincalzit. Se tin la cuptor aproximativ 30-35 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan pufos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pandispan pufos de ciocolata

Pandispan pufos de ciocolata

Mixatio timp de cateva minute untul moale cu zaharul,adaugati faina amestecata in prealabil cu praful

11 voturi    1 comentariu
50 min
Torturi
Pandispan pufos cu cirese

Pandispan pufos cu cirese

Se separa albusurile de ou. Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul. Faina cernuta se amesteca cu

9 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    prisacariu16 , 16 februarie 2018

    Foarte bun

  • Fara foto

    Gabriels , 27 mai 2017

    Foarte bun

  • Fara foto

    DiaNa Gabriela , 08 aprilie 2015

    Foarte buna reteta, simpla si cu un rezultat foarte delicios !

    • Fara foto

      Magda Izabel , 07 aprilie 2015

      bun,bun

    • Fara foto

      Carmen Isac , 04 noiembrie 2014

      Fac mereu e cea mai buna reteta de pandispan ms

    • Fara foto

      Dominte Cornelia , 26 iulie 2014

      adevarat numai lachec se folosesc ulei unt sau margarina

    • Fara foto

      Cryss (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2014

      eu l-am facut asa cum am postat...nu am omis nimic... daca vreti puteti pune...

    • Fara foto

      Violeta Floriya , 10 aprilie 2014

      la pandispan nu trebuie margarina si nici ulei,este pandispan nu chec

    • Fara foto

      Elisabeta Nitreanu , 09 aprilie 2014

      cred ca s;a omis margarina,untul,sau ulei,ce zici....?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

82 voturi

Ingrediente

  • - 7oua
  • - 1 cana si jumatate zahar
  • - 1 cana si jumatate faina
  • - 1 plic praf de copt
  • - esenta de rom
  • - 3 linguri de cacao

Raporteaza reteta

Retete
de Cryss
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Aluatul: Se pun intr-un bol ouale, laptele, uleiul, zaharul si plicul de amoniu stins si se amesteca;

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri

prisacariu16

Foarte bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Tort cu crema de nes