Fileu de pangasius se taie in bucatele mai mici (4-5). Se sareaza si se pipereaza si dupa ce sta un sfert de ora la frigider se da fiecare bucatica prin faina.
Cat timp pestele sta la frigider, curatam cepa si usturoiul. Se dau apoi pe razatoarea mica si se amesteca.
Ciupercile se taie bucatele.
Bucatile de pangasius date prin faina se prajesc in cat mai putin ulei. Cand incep sa se rumeneasca se adauga printre ele amestecul de ceapa si usturoi. Se adauga si ciupercile taiate si se amesteca continuu, continuaind sa intoarcem bucatile de peste de pe o parte pe alta. Mare grija sa nu se rupa. Punem si foaia de dafin.
Cand ciupercile s-au inmuiat se adauga 200 de grame de smantana si 4 linguri de stafide inmuiate in vin alb.
Se condimenteaza dupa gust si e lasa la foc mic. Se continua amestecarea sosului si rotirea bucatilor de peste.
Se ia de pe foc dupa 10 minute cand aromele sunt deja imbinate si se serveste. Merge foarte bine simplu, dar si cu orez fiert langa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii