Pestele se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza in tava de cuptor. Deasupra, se pune o parte din feta.
Ciupercile se taie julienne si se pun in strat deasupra pestelui. Se presara restul de feta peste ciuperci si se da la cuptor aprox. 30 min.
Cu 10 minute inainte de a fi gata preparatul, se poate scoate din sucul lasat de ciuperci.
Se presara frunzele de patrunjel si se mai lasa 5 minute.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii