autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu peste

Pangasius prajit cu mujdei si mamaliga la microunde

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Ingrediente
-1kg pangasius, -faina, -ulei, -usturoi, -sifon, -otet, -malai, -sare, -apa

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

17 voturi

Mod de preparare

Se curata usturoiul, se piseaza si se freaca cu putin ulei pana incepe sa ia forma unei maioneze. Se pune apoi o lingura de otet si sifon. Pangasiusul se sareaza, se da prin faina si se prajeste in ulei. Intre timp ne ocupam de mamaliga. Luam un vas de yena si in el punem 3 canite de malai, sare si 9 canite de apa. Bagam vasul la cuptor fara capac si-i dam 15 minute pe putere maxima. Cand se umfla malaiul si mai are ceva apa deasupra se scoate din cuptor si se mesteca. Va avea cocoloase, dar vor disparea. Dupa ce s-a mestecat bine se introduce din nou in cuptor si se mai dau 8 minute cu capacul pus de data asta. S-ar putea sa nu va iasa de prima data, dar dupa cateva incercari veti face mamaliga numai la cuptorul cu microunde. E mult mai usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius prajit cu mujdei si mamaliga la microunde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu legume

Peste cu legume

Se curata pestele foarte bine, se sareaza si se lasa o ora sa se scurga bine. Se unge o tava cu ulei

1 vot    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Crap la cuptor in sos de lamaie

Crap la cuptor in sos de lamaie

Bucatile de crap se aseaza intr-un vas, se condimenteaza cu sare si piper, se strpesc cu zeama de

10 voturi    17 comentarii
59 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 28 martie 2010

    Foarte gustos! Buna idee mamaliguta facuta in cuptor cu microunde, te scuteste de mult efort. Felicitari.

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

    O reteta minunata. Felicitari.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    O bunatate....................deja salivez.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      Foarte buna mancarea!

    • Fara foto

      Nela , 16 martie 2010

      Felicitari pentru acest meniu miunat. Cine a avut de inteles a inteles. Chiar ca e rautate, sa intrebi cata faina iti trebuie pentru prajit pestele.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Arata tare bine!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Foarte bine cum faceti mamaliguta la cuptor,asa o fac si eu si iese tare buna,deci nu eram singura.Buna reteta si de mamaliguta si de peste prajit.Felicitari si aveti votul meu.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Mie peştele prăjit îmi face rău, de aceea prefer să-l fac pe el la cuptor şi mămăliguţa pe foc. Cine nu are probleme cu vezica biliară poate să-l prăjească. Mujdeiul poate să-l pregătească fiecare cum îi place. Cu mai mult sau mai puţin usturoi, sau cu sare mai multă sau mai puţină.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Foarte interesanta reteta. Doar ca nu prea am priceput: este reteta pentru mamaliga la microunde sau pentru pangasius? Si cat usturoi folosesc, sau cata faina, pentru pangasius. La mamaliga am priceput. Daca nu iese din prima, sa mai incerc pana imi iese. Trebuie sa mestec bine si e OK, nu? Dar pangasiusul cam cat il prajesc in ulei?

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Foarte bun........ si eu fac mai mereu.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Foarte bun pestele acesta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

17 voturi

Ingrediente

  • -1kg pangasius
  • -faina
  • -ulei
  • -usturoi
  • -sifon
  • -otet
  • -malai
  • -sare
  • -apa

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte gustos! Buna idee mamaliguta facuta in cuptor cu microunde, te scuteste de mult efort. Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Rulouri din stiuca cu legume in aspic