Reţetă de preparare a papanaşilor
Reţetă de preparare a papanaşilor
Branza de vaci se freaca cu ouale, sare, coaja de lamaie, vanilie, bicarbonat si stafide.
Se adauga faina, cat sa iasa o coca nu prea tare. Daca branza este prea moale, este nevoie de mai multa faina.
Cu o lingura se portioneaza coca. Modelam papanasii in forma rotunda cu ajutorul fainii, pentru a nu se lipi de mana.Apasam cu degetul in mijloc, si dam papanasului o forma de covrig.Se modeleaza si cate o biluta pt fiecare papanas.
Se prajesc in ulei la foc moderat, intorcand papanasii de pe o parte pe alta .
Se servesc calzi, pudrati cu zahar pudra, cu dulceata de visine si smantana.
Pofta buna
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii