autor:

Cami_Ionescu

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: Cami_Ionescu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cami_Ionescu (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 noiembrie 2014

Ingrediente
250 g branza de vaci, 3 linguri faina, 1 bucata ou, 1 lingurita bicarbonat de sodiu, 1 lingurita otet, 1 ulei pentru prajit, 300 ml smantana, gem de visine

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Oul se bate bine într-un castron, peste care se adaugă apoi bicarbonatul stins cu o linguriță de oțet. Se adaugă brânza de vaci, se amestecă bine și apoi se adaugă făina treptat până se încorporează toată, amestecând cu mâna. Din aluatul rezultat se modelează un fel de gogoșele cu gaură la mijloc și un număr egal de biluțe din aceeași cocă.Într-o tigaie, se pune ulei la încins și se prăjesc atât gogoșelele, cât și biluțele pe fiecare parte, până se rumenesc frumos. Se scot pe un șervet de hârtie să se scurgă, apoi se ornează cu smântână și gem.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor cu rom

Reţetă de preparare a papanaşilor cu rom

Reţetă de preparare a papanaşilor cu rom 1.Se amesteca branza cu mixerul, appoi se adauga grisul

14 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Mixam branza cu zaharul,oul si aromele,adaugam faina si grisul.

504 voturi    51 comentarii
35 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci
  • 3 linguri faina
  • 1 bucata ou
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita otet
  • 1 ulei pentru prajit
  • 300 ml smantana
  • gem de visine

Raporteaza reteta

Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu branza si mere