autor:

Cami_Ionescu

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: Cami_Ionescu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cami_Ionescu (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 noiembrie 2014

Ingrediente
250 g branza de vaci, 3 linguri faina, 1 bucata ou, 1 lingurita bicarbonat de sodiu, 1 lingurita otet, 1 ulei pentru prajit, 300 ml smantana, gem de visine

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Oul se bate bine într-un castron, peste care se adaugă apoi bicarbonatul stins cu o linguriță de oțet. Se adaugă brânza de vaci, se amestecă bine și apoi se adaugă făina treptat până se încorporează toată, amestecând cu mâna. Din aluatul rezultat se modelează un fel de gogoșele cu gaură la mijloc și un număr egal de biluțe din aceeași cocă.Într-o tigaie, se pune ulei la încins și se prăjesc atât gogoșelele, cât și biluțele pe fiecare parte, până se rumenesc frumos. Se scot pe un șervet de hârtie să se scurgă, apoi se ornează cu smântână și gem.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor dobrogeni

Reţetă de preparare a papanaşilor dobrogeni

Se freaca intr-un castron branza de vaci cu galbenusurile, mirodeniile, faina, grisul, sarea si la

30 voturi    9 comentarii
50 min
Prajituri
Reţetă de preparare a papanaşilor cu stafide

Reţetă de preparare a papanaşilor cu stafide

Maiaua Amestecam faina cu putin zahar, drojdia si putina apa calda - amestecul se lasa 10 minute

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci
  • 3 linguri faina
  • 1 bucata ou
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita otet
  • 1 ulei pentru prajit
  • 300 ml smantana
  • gem de visine

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Muffins margaritar