Spala bine ciupercile pentru a indeparta orice urma posibila de pamant si apoi taie-le feliute
1) Taie ceapa marunt,spala si taie rosiile cuburi mici.Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si prajeste in el ceapa,adaugand la sfarsit usturoiul intreg.Scoate catelul de usturoi can s-a rumenit, fara sa se innegreasca.
2) Adauga rosii si 2 frunze de busuioc.Fierbe cateva minute si condimenteaza cu sare si piper,dupa gust.Adauga ciupercile si fierbe totul circ 10 minute la foc mic.
3)Fierbe pastele al dente intr-o oala cu pa clocotita,cu un praf de sare.Scurge-le bine si pune-le in tigaia cu ciuperci,amestecandu-le bine cu sosul.
4)Dupa ce ai amestecat bine papardellele cu ciupercile,adauga celelalte frunze de busuioc tocate si serveste-le imediat fierbinti.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii