Spala bine ciupercile pentru a indeparta orice urma posibila de pamant si apoi taie-le feliute
1) Taie ceapa marunt,spala si taie rosiile cuburi mici.Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si prajeste in el ceapa,adaugand la sfarsit usturoiul intreg.Scoate catelul de usturoi can s-a rumenit, fara sa se innegreasca.
2) Adauga rosii si 2 frunze de busuioc.Fierbe cateva minute si condimenteaza cu sare si piper,dupa gust.Adauga ciupercile si fierbe totul circ 10 minute la foc mic.
3)Fierbe pastele al dente intr-o oala cu pa clocotita,cu un praf de sare.Scurge-le bine si pune-le in tigaia cu ciuperci,amestecandu-le bine cu sosul.
4)Dupa ce ai amestecat bine papardellele cu ciupercile,adauga celelalte frunze de busuioc tocate si serveste-le imediat fierbinti.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii