Spala bine ciupercile pentru a indeparta orice urma posibila de pamant si apoi taie-le feliute
1) Taie ceapa marunt,spala si taie rosiile cuburi mici.Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si prajeste in el ceapa,adaugand la sfarsit usturoiul intreg.Scoate catelul de usturoi can s-a rumenit, fara sa se innegreasca.
2) Adauga rosii si 2 frunze de busuioc.Fierbe cateva minute si condimenteaza cu sare si piper,dupa gust.Adauga ciupercile si fierbe totul circ 10 minute la foc mic.
3)Fierbe pastele al dente intr-o oala cu pa clocotita,cu un praf de sare.Scurge-le bine si pune-le in tigaia cu ciuperci,amestecandu-le bine cu sosul.
4)Dupa ce ai amestecat bine papardellele cu ciupercile,adauga celelalte frunze de busuioc tocate si serveste-le imediat fierbinti.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii