O mincare absolut delicioasa, seamana mai mult a gulas , are tot ce ii trebuie pentru a fi foarte, foarte gustoasa!
Am calit ceapa , am adaugat treptat pieptul de pui taiat in cubulete , ceapa verde si ciupercile pleutorus taiate marunt. S-au calit toate, am pus sare, piper, curry, boia de ardei iute, foi de dafin , bulionul , pasta de gogosari si am lasat sa dea un clocot.Am curatat curatat cartofii, i-am taiat cubulete mici si am mai fiert cu totul cam jumatate de ora,la foc potrivit.
Merge foarte bine facuta si fara carne de pui si atunci este o mincare de post delicioasa!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii