autor:

Daniela

» » Mancaruri cu carne

Papricas din carne de gaina si ciuperci

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 martie 2010

Ingrediente
Pulpele (taiate in 2), jumatate de piept taiat bucatele si copanelele de la aripile de la o gaina, 1/2 kg ciuperci pleurotus, 450 ml smintina usoara, 2 linguri de faina, sare, piper, boia de ardei, patrunjel verde, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza la suprafata (isi schimba culoarea), se pun ciupercile taiate si se amesteca de vreo 3 ore, pina forfoteste totul in cratita si abia atunci punem sarea, piperul si boiaua de ardei.
Se pune apa cit sa acopere ingredientele si se lasa la foc mic pina ce carnea este fiarta.
Separat se dizolva smintina cu putina apa rece, se adauga faina si se amesteca foarte bine ca sa aiba cocoloase (eu le pun in blender) si incet se toarna in cratita, amestecind mereu.
Se mai lasa sa fiarba citeva clocote, se ia de pe foc si se aromeaza cu patrunjel verde.
Alaturi, bineinteles, nelipsita mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas din carne de gaina si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Creier pane

Creier pane

Se pune creierul in apa rece ca sa iasa bine sangele si se cauta cu degetele eventualele bucatele

42 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui acru-dulce

Pui acru-dulce

Eu am pregatit aceasta mincare in wok. - Se taie pieptul de pui cuburi de 2 cm si se pune intr-o

18 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Zoia Cornelia Ana Poghirca , 06 septembrie 2013

    maine fac si eu!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

    Un deliciu mai ales cu mamaliguta!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

    Foarte apetisant. Felicitari! AI VOTUL MEU

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • Pulpele (taiate in 2)
  • jumatate de piept taiat bucatele si copanelele de la aripile de la o gaina
  • 1/2 kg ciuperci pleurotus
  • 450 ml smintina usoara
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • patrunjel verde
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela
Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia

23 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

11 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors de  gaina

Bors de gaina

Carnea se portioneaza si se pune in oala cu apa rece (carnea trebuie sa fie acoperita cu apa rece

5 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Un deliciu mai ales cu mamaliguta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Supa de iuta cu pui –"Mlukhieh"-Specific tarilor arabe